Huggies

Little Swimmers

Take the plunge week 1.
  • Den bedste måde at opbygge tillid med dit lille barn på er at plaske rundt hjemme i badekaret. Vandet skal være ca. 32°. Vug dit bar forsigtigt i vandet og skyl vand henover ham.
  • Væn Jer til at være i vandet sammen. Hvis du har et badekar, kan du sætte dig i karret med bøjede ben. Hold dit barn ind mod dig, eller læg ham tilbage på dine ben, mens du taler blidt med ham og sprøjter lidt vand over ham. Prøv at synge en sang for ham.
  • Start forsigtigt med at vende dit barn, så han ligger med hovedet på dit bryst. Placer dine hænder blidt under hans hoved og lad ham flyde med ørerne under vand. Hvis han bliver bange eller ked af det, trækker du ham tilbage til oprejst stilling og prøver igen lidt senere. Det er god og tryg forberedelse til svømmehallen.
  • Babyers følesans er meget veludviklet, og de elsker at være i vand. De vil reagere på omgivelserne, begynde at sparke, smile og bevæge hovedet. Dette er et godt tidspunkt til at introducere et bade-legetøj. Senere kan du tage det med i svømmehallen, så I begge kan lege med det! Træk ham frem og tilbage og i zigzag, giv ham masser af ros og knus, og han vil hurtigt slappe af.
  • Bliv ved med at bevæge dit barn rundt i vandet for at give ham forskellige sanseindtryk og træne forskellige muskler. Hold dit barn med front mod dig med hans arme mellem dine tommel- og pegefingre. På denne måde er hovedet godt støttet. Sprøjt forsigtigt vand på hans mave eller ryg, slap af og nyd øjeblikket, hvor han flyder.
  • Det er også motion for dig! Svømning er ideelt til mødre, der skal tage det lidt roligt lige efter fødslen

Uge 2 – til svømmehallen>>

Week 2
Uge 2 – til svømmehallen
Vores svømmeble Undgå
små uheld
Cookie - indstillinger